vineri, 8 aprilie 2011

Blogging

Încă o pauză de la posturile plănuite, cauzată de leapşa asta care face înconjurul blogosferei călărăşene. Pentru că poate era timpul să spun de ce am început să scriu pe blog.



1. Când ai început să scrii online şi ce te motivează să scrii pe blog?


Am început să scriu pe blog pe 4 martie 2010, împreună cu draga mea Antoaneta, pentru că simţeam nevoia să mă exprim şi să scriu. Eram încă foarte timidă acum un an şi nu socializam atât de mult ca acum, pentru că nu aveam curajul să abordez persoane noi şi mă limitam astfel la micul meu grup de prieteni. Doream să-mi exprim ideile şi să nu mă mai simt o ciudată antisocială.



2. Cum reacţionezi la comentariile negative?


Slavă Domnului că nu prea am parte de ele! Dar atunci când am, încerc să folosesc argumente raţionale şi logice pentru a-l convinge pe respectivul că greşeşte. Dacă nu el este cel care greşeşte, ci eu, voi călca pe imensul meu orgoliu de Domnişoara ,,Eu le ştiu pe toate’’ şi îmi voi asuma vina.



3. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?


Ideea unui mic hobby, pe care nu credeam că îl voi avea foarte mult timp, dar se vede că m-am înşelat. Deşi am şters deja două bloguri până acum, hobby-ul a rezistat. Voiam să scriu şi să mă maturizez odată cu asta.



4. Ce fel de link-uri ţii in blogroll?


Bloguri pe care le citesc zilnic, cel puţin o dată pe săptămână. Nu citesc un blog doar de dragul de a citi bloguri sau pentru că respectivul deţinător al unui blog îmi citeşte blogul. Dacă nu-mi place, nu citesc. Simplu, nu?



5. Cum te-a schimbat pe tine blogul?


Blogul m-a schimbat mai mult decât m-aş fi aşteptat. Am devenit mai sociabilă şi m-am maturizat prin intermediul blogului. Am descoperit că nu am păreri ciudate sau credinţe învechite, am cunoscut o mulţime de oameni pe care îi admir şi care m-au marcat chiar şi într-o mică măsură. Şi le mulţumesc tuturor celor care mă citesc pentru că mă citesc. Le mulţumesc şi celor care nu mă citesc, în caz că s-ar putea s-o facă în viitorul apropiat. ☺


6. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău?


Vreau să-l fac mai mare, mai atrăgător, mai bun din punct de vedere al scrisului. Vreau să atrag mai mulţi cititori, mai multe păreri, mai multe critici, pentru că vreau să mă perfecţionez prin intermediul lor. Vreau ca blogul să mă definească pe mine.



7. Cât despre vizitatorii/cititorii acestui blog?


Să mă citească în continuare şi să-şi exprime liber părerea, fie ea bună sau rea. De preferat, fără injurii, dacă aş fi vrut aşa ceva aş fi citit o poezie de-a mea în faţa clasei.



Leapşa merge la Crina, Alecs, Maria (cadou de revenire în blogosferă) şi Grigo.

2 comentarii:

  1. "cadou de revenire în blogosferă"

    TT____________TT Asta m-a izbit asa, pe neasteptate... Iti multumesc mult, ai facut un om fericit prin cateva cuvinte simple.

    Siii ma bucur ca nu mai esti (foarte) timida; esti o persoana prea dragalasa ca sa nu te afirmi. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Maria
    Mă bucur foarte mult că te-am făcut fericită, pentru că tot ce am spus este adevărat. >:D<
    Ştiuu, nu-i aşa că pot fi adorabilă? :))

    RăspundețiȘtergere