luni, 1 noiembrie 2010

Viata nu e dreapta

Am auzit asta de foarte multe ori,de la nenumarate persoane.Viata nu e dreapta,oamenilor buni li se intampla lucruri rele,satanistii sunt mult mai fericiti.Asa ca am incercat sa aflu de ce oamenii cred asta si de ce,intr-adevar,unor oameni buni li se intampla lucruri rele.

In primul rand,satanistii par mult mai fericiti.Asta nu inseamna ca si sunt.Nu cred ca ei au devenit satanisti de la cat de fericiti se simteau si de la ce viata frumoasa si plina de lucruri bune aveau.E clar ca s-a intamplat ceva foarte rau care i-a facut sa devina satanisti.Si,oricum,chiar daca ei sunt fericiti,pedeapsa lor e in viata de apoi.Viata pare dreapta pentru ei,dar nu este.Este un lucru indeajuns de rau ca ei se inchina diavolului,nu?

In al doilea rand,oamenii spun ca viata este nedreapta numai atunci cand li se intampla ceva rau.
Nu inainte,ci doar dupa ce lor li se intampla ceva rau.Sau dupa ce vad cum altor oameni li se intampla.Pai,e cam nedrept sa spui ca intreaga viata e nedreapta numai dupa ce ti se intampla un singur lucru rau.Dar cum ramane cu toate acele momente frumoase de care ai avut parte?Si ele fac parte din ,,viata cea nedreapta'',nu?Fiecare lucru bun pe care il faci,la fel ca si fiecare lucru rau,se va intoarce sub o anumita forma,in viata asta sau viata de apoi.

In al treilea rand,exista oameni cu care chiar cred ca viata este nedreapta.De exemplu,cei care sunt abandonati de cand se nasc,sunt crescuti la orfelinat si de-a lungul vietii li se intampla lucruri rele,desi nu au facut nimic ca sa merite asta.Dar,asa cum am mai spus,rasplata este dupa moarte.

P.S.:Cred ca acum este evident ca sunt profund crestina,nu-i asa?Cel putin nu sunt o fanatica religioasa:oamenii astia chiar ma sperie.

3 comentarii:

  1. eu ti-am zis ca viata nu e fair-play. http://salvati-parola.blogspot.com/2010/10/viata-nu-e-fair-play.html

    RăspundețiȘtergere
  2. ba este, doar că suntem destul de orbi încât să nu vedem câte bucurii ne oferă Dumnezeu. Şi imediat cum nu mai suntem fericiţi, " clar, viata nu e deloc dreapta". Eu cred ca este exact invers, dar, bineînţeles, este doar părerea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Crina:Stiu.Majoritatea persoanelor spun ca viata nu e dreapta doar dupa ce li se intampla ceva rau,care in niciun caz nu este echivalent cu a fi abandonat de la nastere sau cu moartea unui membru al familiei.

    RăspundețiȘtergere