duminică, 27 februarie 2011

Hot mess? No, it’s just a mess.


Sunt o dezordine absolută. Astăzi nu am fost în stare să mă organizez şi am fost permanent cu capul în nori, dar nu şi cu picioarele pe pământ ca de obicei, în condiţiile în care trebuia să fiu organizată şi concentrată a. k. a. exact ce nu am fost.

The Vampire Diaries ia o pauză de o lună şi mă întreb la ce o să mă mai uit eu vineri seara cu o ciocolată caldă în mână şi cu o carte pe jumătate citită în cealaltă. Şi o, dragul meu Lifehouse, ce m-aş face fără tine? Nu ştiu şi nici nu vreau să aflu.

Recenzia la Absalom, Absalom! se tot lasă aşteptată şi nu ştiu când o să o încep, cu atât mai puţin când o s-o termin. Parţial pentru că mă paşte o răceală şi mi-e foarte teamă să nu se întâmple ca ultima dată, când am tuşit două luni de zile, parţial pentru că mă aşteaptă douăzeci de teste la română pe undeva prin biroul meu arhiplin.

,,Vroiam să scriu despre moarte, dar viaţa a dat buzna ca de obicei.’’
Da, draga mea Virginia Woolf, ştiu cum e, ştiu.

P.S. : Mi-am promis că nu voi scrie articole fără substanţă. Uite, preafericită membră a blogosferei, cum promisiunea ta a căzut.

joi, 24 februarie 2011

10 lucruri care mă definesc

A venit timpul pentru o leapşă, pentru că mă simt bine, în condiţiile în care m-am dat peste cap pentru testul la geografie care n-a fost aşa de greu cum mă aşteptam. Mă simt oarecum euforică, dar nu am nici cea mai mică idee de ce. Must be the chocolate thing…

Am căutat prin micul şi adorabilul meu căpşor 10 lucruri care mă definesc şi rezultatul este lista de mai jos ( ordinea este aleatorie ) :

1. dragostea
Orice fel de dragoste şi orice ţine de ea. Sunt, cum spunea şi Antonia, o romantică incurabilă.

2. filozofia
Filozofez 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Filozofez până când simt cum creierul meu plesneşte, dar şi atunci filozofez. Nu mă pot opri de la a gândi până în adâncul lucrurilor. Eu trebuie să cercetez o chestie şi să devin chiar paranoică, altfel nu mă las.

3. ciocolata
Iubesc ciocolata. O iubesc în toate formele ei, în toate combinaţiile posibile, şi o iubesc chiar şi atunci când îmi oferă un kilogram în plus. I just can’t stop loving you…

4. muzica
Dacă nu ar exista muzica, cred că aş înnebuni. Ador felul în care mă regăsesc în zeci de melodii diferite, ador felul în care mă fac să dansez sau să plâng. Muzica îmi provoacă emoţii foarte puternice. Mă face să mă simt plină de viaţă.

5. ciocolata caldă
Se leagă de 3, dar nu pot să nu o menţionez. Nu e nimic mai bun atunci când citeşti o carte sau când scrii pe blog/asculţi muzica decât o ciocolată caldă ( de preferabil dulce, poate cu aromă de caramel).

6. prietenii
Ce m-aş face fără aceste minunate fiinţe numite prieteni? Îi iubesc pe toţi, deşi sunt puţini, dar sunt minunaţi. Sunt mai buni decât aş fi meritat şi nu cred că o să le mulţumesc vreodată îndeajuns pentru că îmi înfrumuseţează fiecare zi.

7. cărţile
Din vara anului 2009 eu şi cărţile suntem BFF. Nu ne despărţim niciodată. Nici măcar în somn (uneori chiar adorm cu o carte deschisă pe noptieră). :’’>

8. familia
Îl iubesc pe tata pentru că mă face să râd şi pentru că este întotdeauna complicele meu când mă cert cu mama, o iubesc pe mama pentru că mergem la cumpărături împreună şi pentru că ascultăm Beatles împreună ( şi cu tata fredonez Hey Jude), îmi iubesc surorile pentru că ne plac aceleaşi cărţi/trupe/filme şi pentru că îl iubim pe Johnny Depp (=P~) şi o iubesc pe Sonia pentru că este cel mai drăguţ, inteligent şi amuzant copil de pe Terra. Este absolut adorabilă.

9. băieţii
Hei, şi ce-ar fi planeta fără minunaţii şi preafericiţii reprezentanţi ai sexului masculin? Ar fi un loc MINUNAT, poate. Dar nu, nu, ar fi prea trist.

10. imaginaţia
Am o imaginaţie foarte bogată şi îmi place să scornesc tot felul de poveşti, pe care nu le spun nimănui. Uneori mă ajută la concursurile de română :-> . Uneori nu, dar asta este partea a doua a poveştii.

10 lucruri care vă definesc pe voi, dragii mei?

miercuri, 23 februarie 2011

Unde-s gentlemanii, domnule?

Astăzi s-a înjurat. Da’ s-a înjurat rău de tot, pur şi simplu la fiecare cinci minute auzeai câte o înjurătură. Unele dintre ele erau chiar inedite, gen ‘’după-amiaza mătii’’. Eu chiar n-am mai auzit înjurătura asta. Sau cea inventată de mine la sugestia Antoniei, care considera că Yoknapatawpha, ţinutul fictiv al lui Faulkner, suna a înjurătură. Aşa a luat naştere : ,,Da, sigur. Yoknapatawpha-ul mătii.’’ Stupid, dacă mă întrebaţi pe mine, dar mai bine nu mă întrebaţi.

Cum spuneam, am ajuns la concluzia că gentlemanii sunt foarte, foarte rari, aproape inexistenţi. Nu mai vezi băieţi care să le ţină uşa deschisă fetelor, să le salute politicos, să nu facă remarci tâmpite gen ‘’Hei, gagica, eşti mişto rău!’’, să nu înjure la fiecare zece minute. Nu spun că ar trebui, într-un fel, să fie ipocriţi: când sunt cu gaşca să înjure de mama focului, iar când e o fată prin preajmă să vorbească numai în termeni elevaţi. Dar ei nici măcar nu încearcă să se cenzureze. Toată lumea ştie că toţi înjură, fete sau băieţi, unii/unele mai rău decât ceilalţi. Dar cred că nu ar deceda nimeni dacă ai încerca şi tu să te abţii cât de cât, nu?

Gentlemanii, o specie pe cale de dispariţie. Nu cred că există cineva care să mă poată convinge de contrariul acestei afirmaţii. Dacă da, are tot respectul meu.

Cred că nu aş vrea ceea ce se numeşte gentleman. Pur şi simplu îmi doresc să nu mai fie atât de ignoranţi, superficiali şi nesimţiţi. Cred că este doar o dorinţă egoistă de a-l găsi pe Făt Frumos, de preferabil în persoana unui gentleman. Keep dreaming, honey.

Poate că eu chiar m-am născut în secolul greşit.

duminică, 20 februarie 2011

Pepsi de 0,33 l




Asta am băut eu la BC şi m-a costat şase lei. Şase lei pe 0,33 litri de suc acidulat care în cantităţi mari îmi poate distruge organele vitale. De fapt, ce tot spun, toate organele sunt vitale, nu e ca şi cum un ficat înseamnă mai puţin ca un plămân. Îmi place să-mi păstrez toate organele sănătoase la locul lor.

La BC m-am relaxat şi chiar îmi trebuia asta. Am fost foarte stresată în ultima vreme şi voi continua să fiu stresată până în aprilie, apoi voi fi stresată pentru că se va apropia sfârşitul de an şi vom da teste şi teze ca să ni se încheie mediile, apoi vor veni testele naţionale. Da, super, până în vară o să stau cu capul în cărţi. Ca să nu mai menţionez că mâine dăm test din Popa Tanda şi eu n-am învăţat nimic. NIMIC!
Trebuie să termin Absalom, Absalom! cât mai repede, apoi să citesc Adam şi Eva, iar apoi am de ales între Sufocare şi Chemarea străbunilor. Nu e ca şi cum o să am prea mult timp liber ca să îmi delectez simţurile cu o carte bună. Sau să văd un film bun, ca The Black Swan sau Across the universe. Abia. Aştept. Vara.

Şi ţin să-mi împărtăşesc noile obsesii muzicale:





vineri, 18 februarie 2011

La,la,la,la,laaaaa


Mă simt euforică pentru că am ascultat atât de multe melodii dragi mie şi pentru că m-am simţit foarte bine după o lungă perioadă de timp. Fără stres, fără probleme, doar o groază de timp liber cu persoane dragi. Mi-am adus aminte că zile ca cele trecute există pentru ca zilele ca azi să fie apreciate cu adevărat. Îmi vine să cânt la,la,la,la,laaaa din toţi plămânii, să mă audă vecinii şi să mă înjure, pentru că nu mi-ar păsa deloc.

Şi am în minte un articol fantastic, un articol genial, un articol fabulos, un articol…pe care îl voi posta mâine. Da, dragii mei, mâine pentru că acum mă aşteaptă recapitularea la română. Dar am trişat niţel şi am scris pe blog. Sper să nu afle profa’, aşa că shhhhhh! :-$

Mi-am promis că o să mă uit la Across the universe mâine cu surorile mele. O să ne uităm la film şi o să râdem şi o să fim fericite, pentru că suntem surori şi pentru că ne iubim şi pentru că suntem atât de fericite că suntem surori. Iar Beatles o să facă ziua memorabilă, chiar dacă n-o să fiu eu în primii cinci la olimpiada de română. Eh, în viaţă trebuie să te mulţumeşti şi cu locul 2 (sau cu locul 20, după caz).

joi, 17 februarie 2011

Temeri


Am promis pe cuvânt de cercetaş că voi veni cu un articol genial, aşa că a trebuit să mă conformez şi să vorbesc despre un subiect delicat pentru mine, şi anume temerile.

Sunt bucuroasă să anunţ că nu am nicio fobie, adică o teamă iraţională şi intensă faţă de un anumit lucru. Totuşi, am temeri foarte mari, care nu pot fi numite fobii, dar care îmi dau fiori pe şira spinării, anume:

- Teama de a rămâne singură – scenariul acela în care toţi cei dragi sau toţi oamenii mor şi eu rămân singură şi speriată face parte din coşmarurile mele cele mai groaznice.

- Teama de moarte – mi-e groaznic de frică de aşa ceva. Numai să aud cuvântul ăsta până la 70 de ani şi o iau la fugă până în Honolulu (nu că acolo aş scăpa de The lady in black).

- Teama de gândaci – Nu. Suport. Gândacii. Când îi văd mi se face greaţă şi mă arunc pe cel mai apropiat scaun, de parcă ar fi Supergândaci şi ar reuşi să zboare până la mine din colţul opus al camerei.

- Teama de durere – Îmi este foarte frică de durere pentru că întotdeauna am tendinţa să cred că nu sunt îndeajuns de puternică pentru a-i face faţă.

- Teama de îmbătrânire – Nu îmi este frică de moarte pe cât îmi este de îmbătrânire. Atât de aspectul fizic, cât şi de psihicul meu. Când mă gândesc că o să ajung să uit lucruri importante, cum ar fi persoane care au murit deja şi pe care eu le consider încă în viaţă sau numele copiilor mei, mă îngrozesc. Dacă aş putea să elimin bătrâneţea ca un preludiu pentru moarte, aş face-o. Din păcate nu pot.

Cu această ocazie, am găsit în sfârşit numele unor fobii cunoscute:

Acluofobie - frica de întuneric
Acrofobie – frica de înălţime
Aracnofobie – frica de păianjeni
Coulrofobie – frica de clovni
Hemofobie – frica de sânge
Ofidiofobie – frica de şerpi
Zoofobie – frica de animale

Aşa că, voi aveţi temeri sau eu sunt singura nebună care se teme de insecte de pe aici?

marți, 15 februarie 2011

Alter - ego

An alter-ego (Latin, "the other I") is a second self, a second personality or persona within a person, who is often oblivious to the persona's actions. It was coined in the early nineteenth century when dissociative identity disorder was first described by psychologists.A person with an alter-ego is said to lead a double life.
A distinct meaning for alter-ego can be found in
literary analysis, wherein it describes characters in different works who are psychologically similar, or a fictional character whose behavior, speech or thoughts intentionally represent those of the author. Similarly, alter-ego can be applied to the role or persona taken on by an actor or by other types of performers.
Alter-ego is also used to refer to the different behaviors any person may display in various situations. Related concepts include avatar, doppelgänger, impersonator, and split personality.


Fascinaţie totală din partea mea, dacă mă întrebaţi pe mine. Dar mai bine nu mă întrebaţi.
Aaa, era să uit de Jekyll şi Hyde.

The title characters in Robert Louis Stevenson's thriller Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde represent an exploration of the concept that good and evil exist within one person, constantly at war. Edward Hyde literally represents the doctor's other self, a psychopath who is unrestrained by the conventions of civilized society, and who shares a body with the doctor. The names "Jekyll and Hyde" have since become synonymous with a split personality or an alter-ego that becomes capable of overpowering the original self.

P.S. : ( dacă noi tot speak english) This was a senseless post, but I’m tired and I have no other idea. Hope that you’re not already bored. I’ll be back soon with a genius post. I promise. And if it won’t be genius, just put a gun against my head and pull the trigger.

duminică, 13 februarie 2011

La-la-la-la-la, ce frumoasă e viaţa!

… Mda, bine.
Voi începe acest articol prin a-mi cere scuze pentru absenţă, dar am fost plecată timp de două zile şi nu am avut acces la internet, fiindu-mi imposibil să scriu pe mult-iubitul meu blog. Dar acum că m-am întors cu forţe proaspete şi idei noi, mă voi revanşa. Pe cuvânt de cercetaş.

În timpul în care am fost plecată, am descoperit lucruri noi despre mine, anume:

1. Nu-mi place să dansez din două motive: am două picioare stângi şi nu suport atenţia tuturor celor care stau la mese şi îi privesc pe cei care se dau în spectacol pe ringul de dans.
2. Sunt terifiată de oamenii străini care îmi fac poze şi mă filmează cu o cameră înfricoşător de aproape de mine. Înfricoşător am spus!
3. Albastrul merge de minune cu cărămiziul (nu are nicio legătură cu persoana mea, dar…)
4. Ador cămăşile simple sau în carouri, bocancii şi ghetele din piele întoarsă.
5. Am o slăbiciune pentru tipii care comit jafuri sau crime dar care în realitate sunt neînţeleşi şi suferă în tăcere.
6. Johnny Depp este incredibil de sexy (idem 3).
7. Starbucks este my all time favourite.

Am adăugat noi autori pe lista mea de citit, anume Amos Oz, Mihail Bulgakov, Liviu Rebreanu (un fel de obligaţie pentru The BC), Chuck Palahniuck şi Raymond Carver. Să nu uit de Amélie Nothomb despre care am auzit atâtea tot la BC.

P.S. : Damages este printre serialele mele preferate după numai două episoade, iar Brothers este un film genial. Atât am de spus. ☻

joi, 10 februarie 2011

Beautiful day

Titlul melodiei de la U2, dar, da, azi a fost o zi frumoasă. Cred că m-am relaxat puţin, faţă de zilele trecute când abia mai aveam timp să respir. Deşi mâine o iau de la capăt şi abia după 19 februarie iau şi eu o pauză. Una binemeritată, cred eu, după 30 de fişe, comentarii, compuneri şi probleme de mate. Să nu uităm de sinteze de 5 pagini la istorie.

Am descoperit că Yiruma şi Bon Jovi mă ajută să mă relaxez, deci zilele astea am dat-o pe You give love a bad name şi River flows in you la greu. Ca să nu menţionez că am două meditaţii pe săptămână, în zile de şcoală, cu trezirea la şapte dimineaţa. Mda, mulţumesc lui Bon Jovi pentru că îmi face ziua mai frumoasă, căci problemele cu volumul piramidei sigur nu o fac.

P.S. : Acest post este scris în Word de ieri şi nu am reuşit să-l postez decât azi. Azi a fost o zi îngrozitoare, dar postul se numeşte Beautiful day deci nu ar fi în concordanţă.

P.P.S. : Am avut un vis ciudat, în care eu şi mai mulţi colegi de-ai mei eram urmăriţi de un criminal în serie pe nume Karamazov (vezi Fraţii Karamazov de Dostoievski), care ne ucidea rând pe rând, înfigându-ne un cuţit de bucătărie de repetate ori în spate. Eu ajunsesem să mă ascund după dulapuri încercând disperată să scap de el, în timp ce ceilalţi stăteau pe patul meu, înconjuraţi de un scut care îi făcea invizibili (gen Stargate: Atlantis). Bineînţeles că în cele din urmă am reuşit să intru şi eu sub acel scut, şi ştiu că nimeni nu este prea interesat de visele mele, dar am simţit nevoia să-mi împărtăşesc visul. ☺

P.P.P.S. : Dacă aş fi silitoare ca şi Crina, aş scrie şi interpretarea semnelor din visul meu. Dar, nefiind silitoare, nu o s-o fac.

P.P.P.P.S. : Nu mai am nimic de zis, dar eram curioasă şi doream să văd cum arată un mesaj post-post-post-post-scriptum.

luni, 7 februarie 2011

Cum daţi voi de blogul meu? part 2.

dar lili stia ca pustiul o iubea
Ciudat, dar în acest fel ciudat îmi place.

demi lovato eu insumi si timpul
O__O Habar nu am cum cineva poate găsi blogul meu aşa.

secretele lui lovendal
Aaa, cel cu cei trei magi de la Răsărit care erau, de fapt, 12 chinezi!

ce faci cand esti stresat
Depinde. Poţi să asculţi muzică sau să loveşti pe cineva. Amândouă funcţionează.

cum sa scrii un roman
La asta m-am gândit şi eu în ultimii doi ani…

eu insumi si timpul demi lovato
Ok, poate dacă pun un banner cu antidemilovato o să scap de cuvinte cheie stupide.

iubesc privirile tale faptele tale faptura
Charming, that’s all I can say.

lovendal
Iar tipul cu cei 12 chinezi şi cu clona lui Akhenaten…

prietenii mei pot fi numarati
Şi ai mei. Ce coincidenţă, nu?

mama tata
Asta m-a lăsat fără cuvinte. Cine ar căuta aşa ceva pe net, nu am nici cea mai mică idee.

despre zmeura frumos spus
Ce drăguţţţţ!

ce inseamna daca visezi zmeura
Înseamnă că îţi petreci timpul liber făcând căutări tâmpite pe google.

pisica porumbel
Ăsta o fi vreun experiment eşuat, cam ca Incredibilul Hulk.

vreau sa scriu un roman
Şi eu, da’ nu prea îmi iese…

stie cineva despre facultati din germaniea sau austriea
Germaniea şi Austriea? Eu ştiam de Germania şi Austria. Cred că am rămas în urmă cu cultura generală.

Revin curând cu noi cuvinte cheie pe care nu am timp să le postez acum.

vineri, 4 februarie 2011

I just keep talking

I lived in Miami for a while, in a section with a lot of really old people. The average age in my apartment house was dead. - Gabe Kaplan

Condoms aren't completely safe. A friend of mine was wearing one . . . and got hit by a bus. - Bob Rubin

My doctor gave me six months to live, but when I couldn't pay the bill, he gave me six months more. - Walter Mattbau

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Oscar Wilde

Can you imagine a world without men? No crime and lots of happy fat women. - Marion Smith

I've always been well liked. I was so popular in school, everybody hated me. - Anonymous

Good Americans, when they die, go to Paris. - T. G. Appleton

I hope you live to be as old as your jokes. - Anonymous

miercuri, 2 februarie 2011

Primul meu BLOGMEET

Ieri a fost primul meu blogmeet şi pot să declar cu mâna pe inimă că a fost o zi genială. Deşi am fost o vacă de zile mari şi am întârziat o oră, m-am simţit neobişnuit de confortabil printre oameni care până atunci îmi erau străini. Cum spunea şi Antonia, am descoperit că în oraşul ăsta există şi persoane care nu sunt nişte ignoranţi superficiali şi cu un comportament dezgustător şi de-a dreptul deplorabil.

La BAA nu am câştigat nimic, dar nici nu mă aşteptam, deoarece eram la o singură categorie, alături de Crina şi Antonia, deci şansele erau slabe. Dar m-am ambiţionat ca la anul să câştig la Best Bloggeriţă, Best Prose şi Best Journal (am scris asta la planurile blogului în blogosferă) şi să pot şi eu să spun un discurs de sub masă ca Grigo. Una peste alta, m-am prins din prima la jocul cu ,,Ce aduce fiecare pentru un blog’’ şi Alecs mi-a spus că sunt un geniu (nu, nu sunt un geniu, dar după doua ore de matematică intensivă creierul meu se pusese în mişcare) ,dar la cel cu ,,Una sus, una jos’’ nu m-aş fi prins nici într-o mie de ani. Am înţeles ulterior că Vlad Echitabilul, câştigătorul la Best Poem a scris poezia cand era într-o stare de euforie a. k. a. beat. Totuşi, mai vreau confirmarea cuiva ca să ştiu dacă am avut dreptate sau nu, şi dacă da, să mă pot lăuda cu asta .

Dacă mai aveam vreo îndoială că anul ăsta nu voi merge la Ştirbei, acum nu mai am absolut niciuna. Sunt prea multe persoane geniale în liceul ăla ca să nu merg şi eu acolo. Plus că întotdeauna mi-am dorit să-l cunosc pe Marinache ☻.

Nu mă pot opri din a le mulţumi organizatoarelor ( Alecs şi Andreea), pentru că fără efortul lor acest blogmeet nu ar fi ieşit atât de bine, iar diplomele acelea sunt meritate pe deplin. Şi cred că toţi cei care au câştigat la BAA îi mulţumesc Andreei pentru flori!

Acestea fiind spuse, voi merge cu siguranţă la blogmeetul din vară, unde, cum am spus, voi câştiga la cel puţin o categorie BAA ( asta e o promisiune) şi voi ţine un discurs de sub masă. Pe cuvânt de mareşal cercetaş.

P.S. : Acesta este primul meu post scris în întregime cu diacritice.

marți, 1 februarie 2011

Leapşa împrumutată

Am împrumutat această leapşă de la Crina, care a fost o scumpă ( ca întotdeauna, dealtfel) şi mi-a predat leapşa asta. Şi cand oamenii îţi dau voie să faci o leapşă, o faci, pentru că nu este politicos să refuzi oamenii ( bine, de fapt eu am rugat-o pe Crina să îmi dea leapşa, şi nu ea mi-a predat-o mie, darrrr...astea sunt doar nişte detalii nesemnificative).

Dacă aş fi fost un anotimp ... aş fi fost primăvara.
Dacă aş fi fost o lună ... aş fi fost mai.
Dacă aş fi fost o zi a săptămânii ... aş fi fost vineri.
Dacă aş fi fost o parte a zilei ... aş fi fost răsăritul.
Dacă aş fi fost un animal marin ... aş fi fost un delfin.
Dacă aş fi fost un animal de uscat ... aş fi fost un cal ( mai exact, o iapă ).
Dacă aş fi fost o virtute ... aş fi fost iertarea.
Dacă aş fi fost o planetă ... aş fi fost Venus.
Dacă aş fi fost un lichid ... aş fi fost apa.
Dacă aş fi fost o piatră semipreţioasă/preţioasă ... aş fi fost granatul.
Dacă aş fi fost un metal ... aş fi fost aurul.
Dacă aş fi fost o pasăre ... aş fi fost pasărea colibri.
Dacă aş fi fost o plantă ... aş fi fost un trandafir.
Dacă aş fi fost o stare a vremii ... aş fi fost ploaia de vară.
Dacă aş fi fost un instrument ... aş fi fost pianul.
Dacă aş fi fost un sentiment ... aş fi fost dragostea.
Dacă aş fi fost un sunet ... aş fi fost cel al viorii (vezi Itzhak Perlman în “Lista lui Schindler”).
Dacă aş fi fost un cântec ... aş fi fost “Leonard Cohen – Halluljah”.
Dacă aş fi fost un film ... aş fi fost “Mr. Nobody”.
Dacă aş fi fost un serial ... aş fi fost “The Practice”.
Dacă aş fi fost un oraş ... aş fi fost Viena.
Dacă aş fi fost un gust ... aş fi fost cel al ciocolatei negre.
Dacă aş fi fost o aromă ... aş fi fost cea a unui frappe cu multă cafea.
Dacă aş fi fost o culoare ... aş fi fost albastrul.
Dacă aş fi fost un material (ţesătură) ... aş fi fost catifeaua sau mătasea.
Dacă aş fi fost (doar) o parte a corpului ... aş fi fost ochii ( dealtfel singura trăsătură frumoasă a feţei mele ).
Dacă aş fi fost un drog ... aş fi fost ciocolata ( eu sunt dependentă deja).
Dacă aş fi fost un accesoriu ... aş fi fost un lănţişor.
Dacă aş fi fost o materie şcolară ... aş fi fost istoria sau limba română.
Dacă aş fi fost o expresie a feţei ... aş fi fost râsul.
Dacă aş fi fost un personaj de desene animate ... aş fi fost Wilma Flintstone.
Dacă aş fi fost o formă ... aş fi fost o sferă.
Dacă aş fi fost un număr ... aş fi fost 4.
Dacă aş fi fost o maşină ... aş fi fost una electrică ( Salvaţi mediul înconjurător!).
Dacă aş fi fost o haină ... aş fi fost o rochie.

Oricine o doreşte nu are altceva de făcut decât să o ceară. Sau puteţi să o luaţi pur şi simplu, I don't mind.